miercuri, 6 iulie 2011

DESCHIDE OCHII !!!!

       In sfarsit o sa ma tin de promisiune. Am dat pe "mute" crocodilii cantatori si am gonit ciorile roz. Ne intoarcem la lucrurile seriose, respectiv la ceea ce ma tin sa scriu de mult, o postare desre barbati. (adresata voua fetelor bineinteles). 

       Au incercat sa ne convinga cand eram mici ca noi suntem cele alese, Ca trebuie sa fim cuminti, delicate, aranjate, colorate si zambitoare, sa stam frumos picior peste picior astfel incat Fat-Frumos sa ne vada si sa ne aleaga. Acum cand am crescut am inteles ca de fapt noi suntem cele care alegem, si ei  stiu asta. Numai ca incercam sa pastram regulile vechiului joc si ne lasam cucerite, pozam in printese inabordabile cu pretentii de pseudo-dive, inversam in mod deliberat sensul cuvintelor DA si NU pentru a testa interesul sau pentru a-l starni. Pierdem atata timp inventand strategii si uitam esentialul , corectitudinea alegerii pe care o facem. In cele mai multe cazuri gafam major si dupa nu avem alta varianta decat sa inghitim in sec si sa ne rumegam  lacrimile in fata fotografiilor rupte in jumatate.  Daca nu ar fi asa probabil toate am fi fericite la prima strigare si nu ar mai exista femei suferinde, triste, singure, inselate, etc.

        De multe ori iubim cu ochii inchisi, ferecam sentimentul asta frumos inauntrul nostru si ne e frica ca daca i-am deschide ne-am goli iarasi sufletul. De fapt iubirile care dureaza sunt cele care se simt cu ochii larg deschisi. Altfel risti iar sa cazi...si iti va lua timp sa te ridici si sa te scuturi de praf. Draga mea, deschide larg ochii ca sa poti vedea daca barbatul pe care il iubesti e cel care te poate face fericita. Barbatii nepotriviti pe care ii intalnesti nu fac decat sa te ajute sa-l indetifici pe el, "the one". Daca recunosti vreunul din descrierile de mai jos iti propun , draga mea, sa incepi sa te antrenezi pentru cursa vietii tale, caci va trebui sa fugi cat mai departe de el (asta daca nu vrei sa sfarsesti cu sulul de servetele in brate)

  • Barbatul insurat. Poate trece usor drept "barbatul vietii tale" desi pe inelar are ditamai zaua care se incapataneaza sa nu iasa. Aproape intotdeauna pozeaza intru-un neinteles si nefericit si mai ca iti topeste sufletul cand iti vorbeste despre voi si despre iubirea pe care o impartasiti. De cele mai multe ori ajungi sa iti faci planuri, sa-l iubesti si sfarsesti cu sufletul zdrentuit. Daca ajungi sa iti imaginezi viata voastra impreuna si culoarea ochilor copiilor vostri , da-ti doua palme pentru ca trezirea la realitate va fi brusca. Un astfel de barbat nu va putea fi niciodata al tau si daca presupunem prin absurd ca va fi, ar trebui sa-ti asum faptul ca fericirea ta va umple de suferinta sufletul unei alte femei. Iar aceasta femeie nu e vrajitoarea cea rea, e doar o femeie ca si tine iar singura diferenta dintre voi e ca ea are dexteritate la calcaltul camasilor (doar o face de ani buni).
  • Barbatul egoist e mai greu de identificat pentru ca necesita un studiu mai indelungat. Pentru el dorintele, necesitatile lui sunt pe primul loc. Tu nu esti pentru el decat un accesoriu frumos, cu forme rotunjite care nu trebuie decat sa-l faca pe EL fericit, DOAR pe el. Dragul meu daca esti egoist si doar interesat de sex, du-te la baie ! Daca dorintele noastre nu te intereseaza du-te la baie !Daca nu poti sa ne faci sa ne simtim dorite si iubite du-te la baie ! Daca nu-ti pasa ce simtim si nu poti fi langa noi, du-te la baie !!! Sa stii ca propriile maini nu te vor parasi niciodata !!! (scuzati-mi sarcasmul dar nu m-am putut abtine)
  • Barbatul suferind ( dupa o alta) te poate lasa si el cu urme de pantofi in suflet. Asta pentru ca ar fi incapabil sa te iubeasca. Nu pentru ca nu ai fi tu demna de el ci pentru ca in sufletul unui om nu e destul loc pentru doi. Nu incerca sa faci loc cu forta ! Mai degraba lasa-i spatiu si spera ca vei gasi persoana care iti va oferi totul. Nu incerca sa-l vindeci tu, pentru ca altfel te vei transforma intr-un medicament compensat 100% sa va renunta la tine cand sufletul lui se va face bine. Iar daca continui sa visezi la dragoste si final fericit, revin-o la palmele de care vorbeam mai sus si adu-ti aminte ca filmele sunt doar fictiune. Acoreaza-te in realitate!!

   Continuarea maine !!!! ( de aia avea Dallas-ul succes)






       
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu