joi, 7 iulie 2011

DESCHIDE OCHII !!!! (II)

Continuare....
  • Barbatul imatur nu doare foarte tare dar lasa un gust amar. Cu el poti exersa sentimentul matern inainte de a deveni mama insa e foarte adevarat ca inainte de toate , draga mea, ar trebui sa-i fi iubita. In ciuda faptului ca ne urcam pe tocuri dimineata si si ne punem masca femeii de succes, seara , cand ne demachiem scoatem la lumina femeia sensibila care are nevoie de protectia si de grija unui BARBAT. Te poate iubi, in felul sau strengar fara nici un obiectiv maret, insa la un moment dat e posibil ca el sa faca un clasament si fii sugura ca nu vei ocupa vreun loc pe podium. Nu incerca sa-l schimbi; va face el singur asta la momentul potrivit. Si daca esti fata despteapta tu nu vei mai fi acolo sa asisti...pentru ca vei avea deja viata ta alaturi de altcineva ...FERICIREA.
  • Barbatul  superficial e cel care nu-ti ofera nici o sansa. Alergandu-l pierzi detasat startul vietii tale. Ti-o vor lua inainte celelalte...Nu te gandi ca va privi dincolo de tine si va incerca sa-ti deschida fiecare incapere a sufletului tau, ca sa te cunoasca asa cum esti tu de fapt. NU !  Va fi captivat de cat de bine te prinde rochia mini  si mai mult ca sigur nu va adora privirea ta si parul ciufulit dimineata. Barbatul care te iubeste o face si atunci cand dai cu aspiratorul, sau cand iesi pana la magazinul de la colt imbracata doar in blugii taiaiti din liceu si tricoul de la ultima campanie electorala :). Te va inrama si nemachiata pentru ca esti a lui ...Nu-i vei cunoaste prietenii decat daca pozezi intr-o diva inconfundabila...pentru ca doar asa va putea sa primeasca mai multe puncte in societate...Ramai femeia care esti, iubestete pe tine asa cum esti si nu te schimba doar pentru a obtine iubirea lui. Mai mult ca sigur vei cunoaste omul care te va iubi asa cum esti tu si care va avea rabdare sa te citeasca pana la final !
  • Barbatul pe care nu-l iubesti poate fi un surogat pentru fericirea pe care o cauti. E un "fake" grosolan care uneori te scuteste de singuratate. El reprezinta "pantoful comod, fara toc" din aceasta postare si pe care mi-as dori pana in varful unghiilor sa-l iubesc. Din pacate nu putem programa sentimentele...si se stie ca sclipirile din ochi apar doar in prezenta lor. Daca il alegi pe el, draga mea, gandeste-te la barbatul egoist, declina-l la feminin, si asta esti TU. Lasa-l liber si da-i o sansa la fericire !!!!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu