luni, 27 iunie 2011

ANOTIMPUL FEMEILOR PUTERNICE

        Se  spune ca in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie puternica. Dar oare ce se afla in spatele unei  femei puternice?  Nimeni nu stie , pentru ca femeia puternica nu te va lasa sa privesti dincolo de ea. Ea se naste in fiecare dimineata atunci cand isi incalta pantofii cu toc si cand isi impatureste visele si le ascunde in suflet. Isi deseneaza zambetul pe fata si isi alunga tristetea din privire. Nu se priveste mai mult de 5 secunde in oglinda de teama ca ar putea sa-si descopere slabiciuni ingropate adanc in ea.

        Femeia puternica nu va plange niciodata, pentru ca in cazul ei lacrimile se nasc in suflet, si tot acolo mor, nu pe obraz. Nu va pasi niciodata sovaelnic ci va pasi apasat lasand arsurile pasilor ei in asfalt. Iar daca din intalmplare va calca intr-un hau se va ridica singura, construindu-si o scara din visele nascute in ea. Sufletul unei femei puternice ia foc in liniste si arde mocnit mistuit de iubirea  despre care n-o sa-ti vorbeasca niciodata. Iubeste-o si nu o intreba nimic niciodata. Ochii ei iti vor povesti despre iubirea voastra la un moment dat. 

        Femeia puternica are in dulap ascunse mastile pe care le poarta in fiecare zi si un singur barbat o poate vedea nepurtand vreuna.  Acel barbat ii va inrama chipul adormit dimineata, asemeni unei picturi rare, ii va adora privirea incurcata cateodata, si va inchide imediat ochii ca sa poate pastra pentru totdeauna imaginea ei.

         Femeia puternica va iubi in cea mai mare liniste si va suferi tot in liniste, ascunzandu-si tristetea din ochi dupa o masca cu un zambet larg si buze de un rosu intens. Are mersul apasat si va pasi navalnic in sufletul tau, te va hrani cu visele ei, insa atunci cand va dori sa plece o va face desculta, pe varfuri, pentru ca stie ce greu se  sterg urmele suferintei.

        Femeia puternica ar avea curajul sa deschida o usa interzisa doar daca frigul nu ar criogena sufletul unei alte femei. O femeie puternica nu va negocia niciodata cu viata si nu-si va oferi sufletul ranit in schimbul puterii, ci ar continua sa-si deseneze zambete pe chip pana ar gasi medicamentul potrivit.

        Femeile puternice, gresesc major, doar atunci cand sufletul lor lacrimeaza. Iubeste-le fara masca, adora-le defectele , saruta-le urmele trupului in asternuturi, si vor imparti cu tine din puterea lor. Nu te vor alunga niciodata din sufletul lor, nici chiar in timpul celei mai minutoase curatenii.  

        Trebuie sa fii destul de puternic sa poti iubi o femeie puternica, insa “barbatul puternic” e personajul principal dintr-o carte cu multe pagini albe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu