luni, 27 iunie 2011

PENTRU MINE

Draga mea,

     Ai  incetat sa cauti barbatul perfect in momentul in care  ti-ai dat seama, ca nu traiesti intr-un basm si ca Feti-Frumosii sunt tangibili doar eroinelor din filmele de dragoste. Slava Domnului!!! Ai inteles in sfarsit ca viata e o piesa de teatru in care regizorul nu ti-a dat niciodata vreun rol principal si trebuie sa intelegi ca scenaristul propriei vieti esti tu. Asa ca distribuie-ti singura acest rol si joaca-l cat mai bine…pentru ca la sfarsit e posibil sa-ti fie decernat cel mai important trofeu : FERICIREA.

      Daca din intamplare ai sa gasesti vreun Fat-Frumos, probabil unicul (norocoaso !!!!) ai grija sa fie veritabil, pentru ca fake-urile sunt efemere. Nu-ti pune sufletul decat in mainile unui barbat adevarat pentru altfel risti sa-l iei inapoi bolnav  si imposibil de vindecat.  Cum recunosti barbatul adevarat? Simlu:  

     Fat-Frumos-ul tau  nu e cel pe care-l iubesti  (ce frumos ar fi daca toti barbatii de care ne-am indragostit la un moment data ar fi fost barbatii vietii noastre !)

     Barbatul adevarat iti zambeste cu sufletul de fiecare data cand te vede si se incrunta cand privirea ta tinteste alti ochi decat ai lui

     Barbatul adevarat e cel care are curajul sa nu te minta indiferent de cata suferinta ar produce cuvintele lui. Tot el va avea grija sa-ti vindece ranile din interior

     Barbatul adevarat  nu stie mersul inapoi; in cel mai rau caz a invatat sa ocoleasca obstacolele sau sa le infrunte. Iar daca totusi va face pasi marunti inapoi, nu te va lasa sa-l urmezi, si-ti va spune privindu-te in ochi ca drumul e prea ingust pentru doi si ca va trebui sa va despartiti la prima bifurcatie.  Deci, barbatul adevarat e cel care te va opri din mers si te va lasa in siguranta la marginea drumului sa astepti un alt calator.

     Barbatul adevarat e cel care nu iubeste decat o femeie, pentru ca nu-ti poti imparti sufletul in doua. Daca nu esti singura femeie din sufletului lui, gandeste-te bine!  E posibil ca aglomeratia sa te sufoce.

     Barbatul adevarat  e cel care-ti spune “te iubesc” cu zgarcenie si ti-o demonstreaza de fiecare data cand te priveste.  Gandeste-te, draga mea, ca ochii lui pot spune pagini intregi de cuvinte daca ai rabdare sa-I privesti.

     Barbatul adevarat e cel care n-ar tinji niciodata la o alta femeie, pentru ca sufletul sau ar fi prea plin de tine, si degetele l-ar durea daca ar atinge o alta femeie

     Barbatul adevarat nu are nevoie de dovezi de iubire, pentru ca ti-ar recunoaste zambetul de femeie indragostita si-si va impodobi sufletul cu el.

     Barbatul adevarat nu cauta trofee, pentru ca trofeele sunt vanate, si el te-ar dori doar pentru el.

     Barbatul e adevarat exista, si de cele mai multe ori nu e un Fat-Frumos. Nu are cal alb si nu te salveaza de demoni.Barbatul adevarat de iubeste pe tine nu pe Zana cea Buna si te-ar iubi “pana la adanci batraneti” chiar daca uneori esti doar personajul secundar din poveste.

                                                                                                                  Cu dragoste , sufletul tau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu