luni, 27 iunie 2011

LECTIE PENTRU ORBI

   Ai incercat vreodata sa privesti in ochii femeilor care trec pe langa tine? Pot spune povesti incredibile, cu cuvinte rotunjite frumos, cu semne de punctuatie accentuate de inimioare si floricele, pe care trebuie sa le citesti in soapta pentru ca sunt doar pentru tine.

             Alege femeia ai carei ochi iti spun cea mai frumoasa poveste si permite-i sa-ti lase un autograf in suflet.  Nu conteaza daca poarta sau nu rochitele colorate scurte si pantofi cu toc, daca tu ii consumi fiecare cuvant , dorindu-ti apoi sa-i reinventezi zambetul frumos.  Ia-o cu tine si ofera-i  o camera inauntrul  tau si va sta acolo pentru totdeauna hranindu-se doar cu aerul pe care il respiri si tu.  Lasa-o sa-ti framante inima pana cand nu va mai fi de piatra si apoi  invata sa pui privire langa privire, parcurgand-o incet, cu ochii si apoi cu palmele.

            Nu intarzia niciodata, pentru ca, de fiecare data, ea isi pregateste sufletul pentru venirea ta, si va inlatura obstacolele din calea pasilor tai catre ea.  Iubeste-o asa cum e : brodata cu mai multe feluri de zambete (pe care i le sti pe dinafara), incandescenta in intunericul din jurul tau si  stralucitoare atunci cand isi desface petalele doar pentru tine. Decoreaz-o cu iubirea ta , insirand sarut langa sarut, privire langa privire si se va infiera pentru tine. Nu-i rosti cuvinte dulci daca nu te gandesti la ele, pentru ca altfel se vor face pulbere in sufletul ei.

            Daca ti le rosteste ea, inchide-ti  toate ferestrele, prinde aceste navalnice cuvinte care ratacesc ametitor prin tine, si atarnati-le de suflet ca sa nu poti uita vreodata ca te-a iubit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu