luni, 27 iunie 2011

TRATAT DESPRE PANTOFI

          Noi femeile colectionam pantofi. Ii asezam in cutii colorate, si ii scoatem in lume si atunci cand ne plictisim de ei ii asezam frumos pe raftulet si ii stergem din cand in cand de praf. Acelasi lucru se intampla si cu iubirile, numai ca iubirile deja consumate le aruncam pentru ca de cele mai multe ori lasa arsuri in suflet. Barbatii sunt pantofii cu care ne incaltam sufletul.
         Pantofii pe care ni-i dorim costa mult si intotdeauna exsta o alta femeie care ii cumpara inaintea noastra.Diferenta ca e ca un barbat poate fi cumparat doar cu iubire multa si de multe ori ramai cu bataturi in suflet. Daca o pereche de pantofi iti produce rani, ii arunci in cutie si ii lasi acolo sa-i poti admira ori de cate ori iti doresti. Barbatii in schimb ii opresti langa tine pana cand sufletul tau se cangreneaza de atata suferinta. Cei mai comozi sunt pantofii cu toc jos. Ii purtam in fiecare zi, ii caram prin praf, ne mangaie picioarele cu pielea lor moale...numai ca la un moment dat...ii asezam frumos la locul lor, renuntam la ei si alegem tocurile, care ne fac sa ne simtim femei si care starnesc in noi dorinte. De ce oare nu alegem niciodata barbatii care ne iubesc? De ce oare nu alegem iubirile simple care ne imbraca sufletul frumos si ni-l protejeaza de frig?

         E posibil ca la un moment dat sa admiram pantofii unei alte femei:  frumosi, colorati, cu tocul svelt si inalt. Ii privim cu jind si ni-i imaginam cum ar arata in purtati de noi. Insa ar trebui sa stim ca povestea lor ne va chinui picioarele si urmele celeilalte femei ne vor arde talpile. Cum sa lasi o alta femeie desculta? Colinda magazinele si incearca sa cauti o pereche de pantofi asemnatoare...sufletul tau va fi mult mai impacat.
         Daca te saturi de o pereche de pantofi, nu-i tine in dulapior...fa-i cadou cuiva care are nevoie de ei...Daca nu mai iubesti un barbat lasa-l liber...poate la un moment dat o alta femeie isi va imbraca sufletul cu iubirea lui.
        In garderoba fiecarei femei a existat la un moment dat pantoful de ocazie. Stralucitor si zvelt, atrage atentia, numai ca dupa primul dans tocul se rupe si ramai desculta. Alege barbatul care nu va pleca dupa primul dans...sufletul tau trebuie protejat.
        Toate femeile isi doresc pantofi rosii cu toc. Sunt pantofii care ne fac frumoase, care ne fac sa zambim,cu care putem dansa ore intregi si la care visam atunci cand suntem fetite. Numai ca pantofii astia ii gasesti o data in viata si trebuie sa ai grja de ei. Nu-i tara prin praf, lustrieste-i des, mandreste-te cu ei si du-i la reparat ori de cate ori se strica.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu