sâmbătă, 2 iulie 2011

ANOTIMPUL FEMEILOR "DEFECTE"

             Am scris la un moment dat un text despre femeile puternice, le-am urcat pe un piedestal, am scris despre mastile  cu care isi imbraca chipul in fiecare dimineata si despre cat de minunate sunt. A venit timpul sa scriu si despre celalalt gen de femei (pentru ca daca nu as face asta as putea fi acuzata de subiectivism) , femeile slabe, femeile cuprinse de vria celor 30 ani, si pe care o sa le numesc generic          “ DISPERATELE”. 
 
            Dragi reprezentanti ai sexului opus, sunt convinsa ca aveti senzatia ca puteti recunoaste din prima acest gen de femeie. Nu intentionez sa va ofer un ghid gen “Femeile disperate pentru TOnTi” , dar va pot da un sfat “ Apasati , fratilor, accelatia pan’ la podea daca cumva identificati in multitudinea de femei frumoase si destepte din jurul vostru acest exemplar” , pentru ca altfel nervii vostrii vor fi rontaiti pe indelete si inainte sa va dati seama veti ajunge sa ne urati pe toate. (nu de alta dar unele dintre noi chiar nu avem nici o vina).  La inceput iti place, zambeste frumos, da suav din gene. Iti atrage atentia pentru ca rade cristalin ( ha ha ha, consoleaza-te cu faptul ca nu esti singurul care a observat-o, dar esti singurul care a cazut in plasa), si ai zice ca ai castigat-o la vreo loterie pe Zana cea buna.  De fapt tu nu esti decat vanatul, pentru ca dupa o prima analiza “disperata” te-a si incadrat rapid in categoria “material de sot” sau “ring provider” .
 
             Primele cateva saptamani sunt o reconstituire a paradisului : plimbari de manuta, discutii interesante, saruturi prelungi. Sexul apare un pic mai tarziu pentru ca ea trebui sa-ti demonstreze ca e “fata cuminte”, si ca daca ati ajuns pana aici e doar pentru ca ai demonstrat ca meriti asta. De fapt sunt ferm convinsa ca ea are trecute, undeva in agenda zilnica, etapele in care va evolua relatia voastra:
   
“ Ziua 1 : captarea atentiei
  Ziua 2 : Invitatia la cafea + sarut de noapte buna
  Ziua 3 : invitatie la cina + club + sarut de noapte buna
.
  Ziua n : Azi o sa fac sex…doar pozitia misionarului…maine poate diversific”.

           Daca cumva ati ajuns pana la “Level n” , deja incep sa apara problemele. “Disperata” va incerca sa controleze toata situatia si isi va dori sa se asigure ca directia spre care va indreptati duce obligatoriu catre ceea ce viseaza ea. Te va suna zilnic sa iti verifice agenda, cu cine esti, unde, cum, cat stai. De fapt notiunea de “quality time cu tine insuti” pentru ea nu exista. Ea nu functioneaza decat in prezenta ta , pentru ca de fapt a uitat de mult cine este EA. A uitat ca inainte de a fi “doi” ati  fost “unul” si ca femeia care se cunoaste pe ea destul de bine, care se iubeste pe ea indeajuns, va stii sa astepte sa ti se faca dor.  Femeia disperata se va agata de tine ca de ultima mana pe care i-o intinde destinul…in timp ce tu probabil…va trebui sa iei decizia, corecta de altfel, de a schimba directia de mers catre inapoi. Si daca ai hotarat asta deja, asupra ta se va arunca un potop de lacrimi, blesteme, reprosuri cum ca tu insensibilulule ai profitat de naivitatea si de sufletul ei care jinduia dupa afectiune.
            Dragele mele, permiteti-mi sa va dau cateva sfaturi, nu de alta dar din cauza voastra avem si noi, femeile normale, de suferit :
-              In primul rand dragostea se simte pe indelepte, se savureaza incet, asemeni unui vin bun, nu galopant , pe fuga. Astfel nu te vei putea simti niciodata sclipirile si scanteile.

-               Lipsa ta poate provoca un dor haotic in sufletul unui barbat si daca el va simti asta va stii unde sa te caute chiar daca asta ar insemna ca ar alerga dupa tine pana la epuizare. Daca te place, te cauta, daca nu, nu te agata ca proasta; el va agata oricum, ALTA

-          Decat sa-ti pui o mie de intrebari gen “Unde e? Cu cine? Oare are pe altcineva” mai bine ai incerca sa te descoperi pe tine, sa te reinventezi, si asa vei reusi sa-ti dai seama daca il iubesti pe EL sau ai iubi pe oricine.

-              Si daca unica ta dorinta e sa imbraci rochia alba, pe principiul “Vreau sa intru in randul lumii”, MORI !!!! (iti promitem noi, celelalte, ca vom lua lectii intensive de tir pentru a te ajuta)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu