marți, 12 iulie 2011

DA! Esti proasta deci existi !!!

Din capitolul "Sunt proasta deci exist" : 



      Da nu e vreo specie pe cale de disparitie ci e una care se inmulteste mai repede decat lacustele in perioadele de seceta (alta comparatie nu mi-a venit in minte acum). Forumurile sunt pline de intrebari de genul asta si cred ca daca m-as apuca sa scriu o fituica pe care as intitula-o in mod clar cu majuscule "Prinde-l si leaga-l " ar deveni in cel mai scurt timp best seller. Daca ideea asta te incanta ar trebui sa fii constienta de faptul ca poate te-ai nascut din greseala.   

      O sa ma chinui sa-i raspund aici domnisoarei cu problema existentiala de mai sus. In primul rand daca nu te iubeste si nu-i pasa de tine ...ce ai putea sa faci ? Cred ca ai putea sa te inneci in cada cu radioul in priza, sa faci bungee jumping de la etajul 10 (fara corzi) pentru ca da...barbatul pe care tu il iubesti nu e indragostit de tine si da viata nu mai are sens.  Lasand ironiile deoparte, intr-adevar multe femei s-au gandit cel putin o data cum sa-si taduca barbatul langa ele, intr-o dependenta afectiva si de fapt intrebarea de mai sus s-ar traduce in felul urmator "Cum sa-l aduc mai repede sub papucul meu?" si cred ca ne referim aici la manipulare barbara si cele care isi apun asemenea intrebari se impart in doua categorii dezgustatoare de-a dreptul :

- scorpiile autentice care trateaza barbatul de langa ele (oricare ar fi el) ca pe o carpa uda si care isi repeta in fiecare zi ce minunate si cum ca prezenta ei in viata lui e favoarea suprema. Acesta e de fapt scopul pentru care ele isi doresc iubirea unui barbat.
- nevertebrata care se lasa calcata de pantofii lui plini de noroi doar pentru a-l face sa se indragosteasca sau pentru a-l tine langa ea.

      Asadar stimata domnisoara, sunt convinsa ca visezi la preludii lungi de cate doua ore (vestea proasta pt tine e ca dureaza cat scoti hainele de pe tine; ce atata parada modei?) si ca visul tau maxim e sa-i lipesti pe frunte eticheta "al meu" ca sa poata fugi mai repede decat poti tu sa-l legi. Decat sa visezi mai degraba te-ai asigura ca ai ce-ti trebuie in frigider pentru postludiu : tigari, apa, bere, mancare. Si daca cumva mai ai si dileme de genul "Fac sex ! Oare o fi din dragoste?" poti sa fii sigura ca el va alege o gonflabila care nu pune niciodata intrebari din categoria "Tu cu cine faci banking?".Solutia nu e sa faci tzup-tzup la google sa stai cu ochii beliti in monitor.Trebuie doar sa fii tu !!!! (asta daca stii cine esti)

In alta ordine de idei indulcesc putin nota cu cateva poze misto cu marea mea...as putea oare sa ma teleportez acum ???







         

Un comentariu: