vineri, 2 decembrie 2011

Autostrada emotionala

Traim intr-o epoca in care timpul alearga ametitor de repede, ne fugareste prin lume angrenandu-ne intr-o goana nebuna. In epoca asta iubirea debuteaza cu un relationship status pe facebook , like-uri acerbe si check in -uri simultane in diverse locuri. Inlocuim saruturile cu doua puncte steluta, ciopartind realitatea in care traim. Facem share gratuit, urlam  iubirea peste tot, si atunci cand ramanem fara glas constatam ca a murit de mult. Ne expunem viata nud, cersind confirmarile strainilor cunatificate in "doua puncte paranteza, doua puncte steluta, like, share, poke, poke back" 

       Fara sa vrem aducem comunicarea online la nivelul de autostrada emotionala si nu ne dam seama ca nu facem decat sa negam nefericirea circuland pe contrasens. Gradul de socializare se masoara in numarul de commenturi primite de la necunoscuti care ne admira pentru gramada de litere aruncat pe-un perete.  Ne invartim intre oferte promotionale de telefonie mobila in care comunicarea cu oamenii pe care ii iubesti e gratuita sau costa doar un cent pe minut. Cat noroc avem !!!

      Si daca tot am ajuns aici ar trebui sa inventim si o aplicatie de check in pentru suflete, pentru ca se pare ca doar asa le identificam pe cele mari. Suflete mici in oameni mari gasim peste tot si mi-am epuizat timpul pana la ultima secunda intelegand asta. Incercati sa intelegeti si voi !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu